Over ons

Het vaste team van Kaasspeciaalzaak De Molenhoek bestaat uit 3 personen: Carla en Margot (als twee vaste krachten), en Charles Glas, tevens eigenaar van de kaasspeciaalzaak. Op zaterdagen en tijdens de vakanties maken we graag gebruik van oproepkrachten. Dan ziet u vaak scholieren in de winkel die graag iets bijverdienen. Zij krijgen training on the job en leren alles over kazen, maar ook over onze andere producten, zoals tapas, vleeswaren, noten en bonbons. Heeft u vragen over onze kazen, of wilt u weten waar u op moet letten bij het kopen van kaas dan staan wij graag voor u klaar om een goed advies te geven. Voor ons is het belangrijk dat u als klant altijd met een tevreden gevoel de winkel weer uitgaat. Daarom gaan wij altijd voor kwaliteit en voor verse producten.

Wij hebben een passie voor dieren. Wij vinden het welzijn van dieren dan ook zeer belangrijk. Bij het kiezen van onze leveranciers kijken wij dan ook altijd naar het dierenwelzijn. Hoe gaan onze leveranciers om met hun dieren? Hebben de dieren een prettig leven? Daarom bezoeken we onze leveranciers, maar ook de boeren zeer regelmatig en zien we bijvoorbeeld dat de koeien waar de melk van onze kaas vandaan komt lekker in de wei grazen en liefdevol worden verzorgd.

Gecertificeerd Foodspecialiteitenwinkel!

In oktober 2021 heeft onze speciaalzaak het certificaat Foodspecialiteitenwinkel behaald. Om dit certificaat te behalen is onze zaak getest door mistery shoppers van BoodBase en getoetst op hygiëne & voedselveiligheid, klantgerichtheid en klanttevredenheid en winkeluitstraling. Wij zijn dan ook trots op dit resultaat!

Gecertificeerd Foodspecialiteitenwinkel Kaas speciaalzaak De Molenlhoek

Geschiedenis

Kaasspeciaalzaak De Molenhoek bestaat sinds 1 januari 2010 en heeft sinds de oprichting altijd haar plekje gehad in Winkelcentrum Molenhoek te Rosmalen. Eigenaar Charles Glas wist al op jonge leeftijd dat hij ooit een eigen winkel wilde beginnen. Op 16 jarige leeftijd startte hij als medewerker in een slagerij en haalde hij zijn slagersvakdiploma. Daarna volgde het middenstandsdiploma. Na een aantal jaren in het bankwezen gewerkt te hebben kwam de wens om een eigen zaak te starten toch weer naar boven.

De keuze om een kaaswinkel te beginnen was snel gemaakt. Charles heeft een passie voor kaas en gedurende de jaren is de fascinatie en liefde voor kaas alleen maar gegroeid. Met zijn uitgebreide kennis van kaas weet Charles precies wanneer een kaas op z'n lekkerst is. En dan pas komt hij in de winkel op de schap te liggen. En dat is het verschil met een 'supermarkt' kaas. En dat verschil proeft u!

Vernieuwde winkel

Sinds de verbouwing van voorheen De Molenhoek Passage naar Winkelcentrum Molenhoek in 2016 is ook Kaasspeciaalzaak De Molenhoek compleet vernieuwd. De winkel is op een nieuwe plek veel groter geworden en het assortiment is uitgebreid. Zo hebben we sinds 2016 bijvoorbeeld ook de overheerlijke bonbons van Chocolaterie Albèrt uit Udenhout en bonbons van Dragee. Heeft u ze al geproefd?

Parkeren

Bezoekt u Kaasspeciaalzaak De Molenhoek per auto? Parkeren is geen enkel probleem. Bij het winkelcentrum ligt een ruim parkeerterrein waar u uw auto gratis kunt parkeren. Wij zien u graag in onze zaak, u bent van harte welkom!

Vacature

Op dit moment zijn er geen vacatures. 

Adres

Molenhoekpassage 10
5242 CZ Rosmalen
Telefoon: (073) 521 19 67
Email: info@kaas-molenhoek.nl

10 Jaar Kaas en Delicatessen De Molenhoek

In het tijdschrift 'Beleef' stond een leuk artikel over Kaasspeciaalzaak De Molenhoek. Het artikel gaat over het tien jarig bestaan van de winkel. Lees het artikel! (pdf)

10 Jaar Kaas en Delicatessen De Molenhoek