Assortiment Kaas en Delicatessen De Molenhoek

Kaas en Delicatessen De Molenhoek heeft een ruim assortiment aan heerlijke producten. U treft hier een lekker stuk kaas voor op de boterham maar ook smakelijke buitenlandse kaasjes, bonbons, biologische wijnen en kaas-gerelateerde producten zoals kaasplankjes, chutney, kaascrackers en niet te vergeten leuke cadeaus. En wist je dat de noten van onze notenbar door ons zelf worden gebrand? Dat is nog eens vers! Heeft u vragen over ons assortiment of zoekt u iets speciaals? Neem dan gerust contact met ons op.

Hollandse kaas

Voor onze Hollandse kaas bezoeken wij regelmatig onze kaasboer van de Stompetoren kaas in het dorpje Stompetoren in de Midden Beemster. De melk die voor het maken van deze kaas gebruikt wordt is enkel afkomstig van lokale boeren. Wij vinden het welzijn van de dieren belangrijk en de koeien die de melk voor deze kaas leveren lopen minstens 120 dagen per jaar, en minimaal 6 uur per dag in de wei. Heerlijk ontspannen grazen zij in de groene weilanden en dat komt de kwaliteit van de melk ten goede. De kaas heeft een heerlijk volle smaak en wordt op ambachtelijke wijze bereid. De kaasmakerij staat bekend om hun duurzame en energiezuinige technieken. Niet voor niets winnen hun kazen regelmatig prijzen.

We hebben verschillende soorten Stompetoren kazen op de plank liggen waaronder jong, belegen, jongbelegen, oud en 30+. Bent u nieuwsgierig geworden? Wij beantwoorden graag uw vragen. Kom gerust eens proeven in onze winkel.

Buitenlandse kaas

Naast Hollandse kazen hebben we ook een ruim assortiment aan buitenlandse kazen. U vindt bij ons de 'standaard' kazen zoals brie, boerenbrie, en verschillende soorten camembert. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar de allerlekkerste en bijzondere andere kazen. Maandelijks ontvangen we het nieuwste aanbod in buitenlandse kazen en daar kiezen we de allerlekkerste kaasjes voor u uit. En pas wanneer dat stukje kaas optimaal gerijpt is (en dus op z'n allerlekkerst) komt het in onze winkel te liggen. Heeft u vragen over onze buitenlandse kazen? Of wilt u weten welke kazen bij elkaar passen op een overheerlijk kaasplankje? Wij vertellen u er graag meer over.

Bonbons

Wist u dat u van chocolade gelukkig wordt? En dat geldt zeker voor de bonbons bij Kaas en Delicatessen De Molenhoek. De bonbons in onze winkel zijn namelijk afkomstig van Chocolaterie Albèrt uit Udenhout. En daar zijn we best een beetje trots op. Chocolaterie Albèrt selecteert haar verkooppunten heel zorgvuldig en uitsluitend zij mogen deze exclusive kwaliteitsbonbons verkopen. U heeft bij ons keuze uit 29 verschillende soorten handgemaakte bonbons.

Naast Albèrt Bonbons hebben we nu ook exclusief bonbons van Dragee Chocolaterie & Confiserie. Een heerlijke vrolijk gekleurde bonbon! En onderscheidend ten opzichte van Albèrt. Het is een fleurige aanvulling op ons assortiment.Daarnaast zijn er regelmatig leuke themabonbons (zoals bij moederdag, etc.) en andere chocoladeproducten. Kom naar onze winkel en ervaar het geluk!

Notenbar

Noten: een gezonde lekkernij! In onze notenbar treft u een ruim assortiment aan noten. Regelmatig bieden wij u leuke aanbiedingen uit onze notenbar. Alle noten kruiden en bakken we zelf. Daarna worden ze zorgvuldig door ons verpakt zodat u thuis geniet van overheerlijke versgebrande noten.

Tapas

Met tapas uit onze tapasbar heeft u altijd iets lekkers in huis voor een feestje, avondje visite of andere gezellige gelegenheid. Griekse olijven, verschillende worstjes uit Nederland, Italië of Spanje, diverse tapenades en nog veel meer! Met onze tapas is het altijd een beetje zomer!

Saladebar

Een gezellig avondje wordt nog gezelliger met een toastje belegd met een ambachtelijke salade uit onze saladebar. En niet alleen 's avonds. Een vers broodje met eiersalade als ontbijt, een broodje belegd met beenhamsalade als lunch, een salade kan de hele dag door. Onze salades halen we dicht bij huis, bij Looman Salades uit Oss. Deze salades zijn rijkelijk gevuld en altijd bereid met de meest verse ingrediënten. En dat proeft u!

Kaas-gerelateerde producten

En dat is nog niet alles. In onze schappen staan nog meer kaas-gerelateerde producten. Wat dacht u van een smakelijke, biologische wijn, port of cherry? Leuke kaasplankjes? Of een chutney voor bij uw kaasplankje? Wat een verwennerij! Daarnaast treft u kaaskoekjes en toastjes, kortom alles wat u lekker vindt.

Heeft u een feestje of andere gelegenheid waar u een origineel cadeau voor zoekt? Wij maken leuke cadeau-pakketjes op maat! Helemaal naar uw wens. Er is altijd wel een voorbeeld aanwezig in de winkel. Ook als relatiegeschenk leuk om te krijgen of geven. Voor bedrijven maken jaarlijks Kerstpakketten. Heeft u hier vragen over neem dan gerust contact met ons op.

Adres

Molenhoekpassage 10
5242 CZ Rosmalen
Telefoon: (073) 521 19 67
Email: info@kaas-molenhoek.nl

Noten