Aanbiedingen Kaasspeciaalzaak De Molenhoek

Kaasspeciaalzaak De Molenhoek heeft altijd wel wat lekkers extra voordelig geprijsd! Zo zijn er regelmatig 2 of 3 buitenlandse- en boerenkazen in de aanbieding, heerlijk bij een goed glas wijn of een kaasplankje. Of komt u voor de notenbar met de 'Mix van de Maand'. Onze Bonbons van Albèrt mag u ook zeker niet vergeten. Voor de jarige of jubelarissen maken we regelmatig leuke cadeaupakketjes.

Twijfelt u nog? Kom naar onze mooie winkel. We leiden u rond en laten u onze lekkernijen proeven.


Zomermelange

De zomer is al weer bijna voorbij, maar wij hebben nog een paar kazen Zomermelange. Heerlijk van smaak door ui, tomaat, peterselie, tijm en rozemarijn. Kom gauw voor en laatste stuk van deze heerlijke kaas van Boer Slob. Hij is nu in de aanbieding!

Lentemelange


Gimber aanbieding - wegens succes verlengd!

De prijzen van Gimber stijgen binnenkort, profiteer dus nu nog van deze aantrekkelijke actie.

  • Een fles van 500 ml van € 22,95 voor €19,95 in een leuke cadeauverpakking.
  • Een fles van 700 ml € 26,95 voor €24,95.
  • Het fraaie ingebonden receptenboekje is verkrijgbaar voor €7,95.

Ook hebben wij hele leuke geschenkverpakkingen bestaande uit een fles Gimber met twee hele mooie glazen. Deze geschenkverpakking is verkrijgbaar voor de speciale prijs van €39,95.

Gimber Aanbieding

Brandt & levi jubileum: Gratis magazine!

De worstenmakers van Brandt & Levi bestaan inmiddels weer tien jaar! Om dat te vieren is er een speciaal jubileumworstje gemaakt, gemaakt van vlees van Kees Scheepens uit Oirschot. Zijn varkens lopen het hele jaar door buiten en krijgen biologisch voedsel. Daarbij wordt de mest op een klimaatneutrale manier verwerkt. Verder is er een speciaal magazine uitgebracht: SALAMI. Dit blad staat boordevol heerlijke recepten, mooie foto's, interviews en meer. Bij aankoop van drie worstjes ontvangt u het magazine helemaal gratis!

Brandt & Levi

Facebook

Volgt u ons al op Facebook? Laat ons dit weten als u in onze winkel bent, als beloning schrijven we 25 piggypunten op uw account bij!

 

Adres

Molenhoekpassage 10
5242 CZ Rosmalen
Telefoon: (073) 521 19 67
Email: info@kaas-molenhoek.nl

Bonbons bij Kaas en Delicatessen De Molenhoek