Aanbiedingen Kaas en Delicatessen De Molenhoek

Kaas en Delicatessen De Molenhoek heeft altijd wel wat lekkers extra voordelig geprijsd! Zo zijn er regelmatig 2 of 3 buitenlandse- en boerenkazen in de aanbieding, heerlijk bij een goed glas wijn of een kaasplankje. Of komt komt u voor de notenbar met de 'Mix van de Maand' of de 'Salade van de Week', van de saladebar? Twijfelt u nog? Op vrijdag en zaterdag staan er 'proefbladen' in de winkel zodat u eerst kunt proeven.

Onderstaand treft u de actuele aanbiedingen van dit moment:


Proeven!

We kijken alvast vooruit naar de komende feestdagen deze maand. Uiteraard zijn er diverse aanbiedingen voor kaas, noten, chocolade en bonbons. Er ligt heerlijke marsepein in onze winkel en er zijn Sinterklaasletters in allerlei soorten en maten. De letters zijn van € 4,95 tot €9,95 per stuk en allemaal afkomstig van Albèrt uit Udenhout. Ideaal voor bijvoorbeeld in de schoen!


Nieuw in ons assortiment: kaasfondue in blik

Deze Hollandse kaasfondue is gemaakt van de beste lokale boerenkazen. De kaasfondue bevat alleen natuurlijke ingredienten en is dus vrij van toevoegingen en conserveermiddelen. De enige toevoegingen bij de boerenkazen zijn wijn, maïzena en een beetje water. Wilt u tijdens de Feestdagen een heerlijke maaltijd zonder dat u lang in de keuken staat? In slechts dertig minuten heeft u een heerlijke kaasfondue voor 4 personen op tafel staan. Smakelijk eten! Nu voor 14,95!

Kaasfondue

Adres

Molenhoekpassage 10
5242 CZ Rosmalen
Telefoon: (073) 521 19 67
Email: info@kaas-molenhoek.nl