Aanbiedingen Kaasspeciaalzaak De Molenhoek

Kaasspeciaalzaak De Molenhoek heeft altijd wel wat lekkers extra voordelig geprijsd! Zo zijn er regelmatig 2 of 3 buitenlandse- en boerenkazen in de aanbieding, heerlijk bij een goed glas wijn of een kaasplankje. Of komt u voor de notenbar met de 'Mix van de Maand'. Onze Bonbons van Albèrt mag u ook zeker niet vergeten. Voor de jarige of jubelarissen maken we regelmatig leuke cadeaupakketjes.

Twijfelt u nog? Kom naar onze mooie winkel. We leiden u rond en laten u onze lekkernijen proeven.


Brandt & levi jubileum: Gratis magazine!

De worstenmakers van Brandt & Levi bestaan inmiddels weer tien jaar! Om dat te vieren is er een speciaal jubileumworstje gemaakt, gemaakt van vlees van Kees Scheepens uit Oirschot. Zijn varkens lopen het hele jaar door buiten en krijgen biologisch voedsel. Daarbij wordt de mest op een klimaatneutrale manier verwerkt. Verder is er een speciaal magazine uitgebracht: SALAMI. Dit blad staat boordevol heerlijke recepten, mooie foto's, interviews en meer. Bij aankoop van drie worstjes ontvangt u het magazine helemaal gratis!

Brandt & Levi

Facebook

Volgt u ons al op Facebook? Laat ons dit weten als u in onze winkel bent, als beloning schrijven we 25 piggypunten op uw account bij!

 

Adres

Molenhoekpassage 10
5242 CZ Rosmalen
Telefoon: (073) 521 19 67
Email: info@kaas-molenhoek.nl

Bonbons bij Kaas en Delicatessen De Molenhoek