Aanbiedingen Kaas en Delicatessen De Molenhoek

Kaas en Delicatessen De Molenhoek heeft altijd wel wat lekkers extra voordelig geprijsd! Zo zijn er regelmatig 2 of 3 buitenlandse- en boerenkazen in de aanbieding, heerlijk bij een goed glas wijn of een kaasplankje. Of komt komt u voor de notenbar met de 'Mix van de Maand' of de 'Salade van de Week', van de saladebar? Twijfelt u nog? Op vrijdag en zaterdag staan er 'proefbladen' in de winkel zodat u eerst kunt proeven.

Onderstaand treft u de actuele aanbiedingen van dit moment:


Introductie aanbieding!

Naast Albèrt Bonbons hebben we nu ook exclusief bonbon van Dragee Chocolaterie & Confiserie. Een heerlijke vrolijk gekleurde bonbon tegen een aantrekkelijke prijs in verband met introductie. En onderscheidend ten opzichte van Albèrt. Het is een fleurige aanvulling op ons assortiment.


Stompetoren Light 35+

Bent u op zoek naar een heerlijke light kaas? Dan hebben wij een aantal smakelijke 35+ kazen van Stompetoren voor u op de plank liggen. En deze maand zijn alle Stompetoren Light 35+ kazen extra voordelig geprijsd. Kom dus snel langs voor deze aanbieding!


Nieuw in onze notenbar: Ravioli Mix

Sinds kort is onze notenbar uitgebreid met een heerlijke notenmix: Ravioli Mix! En omdat deze mix nieuw is in ons assortiment is deze nu extra voordelig. Nu 250 gram voor € 3,95!

Adres

Molenhoekpassage 10
5242 CZ Rosmalen
Telefoon: (073) 521 19 67
Email: info@kaas-molenhoek.nl

Bonbons bij Kaas en Delicatessen De Molenhoek